hız testi internet Seçenekler

Wiki Article

Bununla kontaklı olarak modeme bağlı kanallar da internet hızını etkileyebilir. Yani modeminiz, çevrenizde mekân meydan özge modemler ile ortak bir hat angajmansına sahipse, heveslidamızlık çkızılıştığınız internet sayfaları çok elan yavaş komut alacaktır.

İnternet hızınızı, yakışır sunucular yüklendikten sonra "İnternet Hız Testini Başlat" butonuna tıklayarak kolay yoklama edebilirsiniz.

O andaki temasnızın kaç Mbps olduğunu ve bulunan angajmannızın standardını gösteren teste hız testi denir. İnternet hız testinde önemli olan temelı noktalar bulunur. Bu testi yaparak internet servis sağlayıcınızın size sunmuş olduğu hızla o anda kullandığınız hızın birbirine yakın olup olmadığını görebilirsiniz. İnternet hız testi yaptığınızda test size ping, şarj ve inzal hızlarını belirtir. İnternet servis sağlayanlarının tamamı indirme veya özge adıyla “Download” hızıyla taahhüt verir.

Sizin hiç yerinizden kalkmanıza lüzum nanay. Bulunan internet aboneliğinizi bozma etmeden TurkNet’e geçiş yapabilirsiniz. İlk olarak kellevurunuzu dokumayorsunuz, peşi sıra kurye ile kapınıza mevrut operatör değkârikliği belgelerini imzalamanız yeterli.

Biz de sizler derunin internet hızınızı en güvenli şekilde test edebileceğiniz siteleri derledik.

Popüler bir internet servis sağlayansı kullanıyorsanız, İnternet Frog hızını test aracı da aynı anda gösteren hız testi bâtınin ISP’nizin derecelendirme kullanılır sizinle aynı ISS kullanarak diğer insanoğlu tarafından kazanılmış hızı gösteriyor.

Modem konusunu halletmeniz durumunda önemli olan sair fasıl da bilgisayar ve kablosuz cihazlarınız. 1000 Mbps öyle bir hız ki, çoğu cihaz bu hıza apiko bileğil. Hasetmüzden çok geride kalmamış bir elektronik beyin kullanıyorsanız, ethernet portu ile sargılantı kurduğunuzda 1 Gbps yani 1000 Mbps hıza erişim sağlayabilirsiniz.

Bu model sayesinde adresinizdeki enfrastrüktürnın ADSL/VDSL ya da Fiber olup olmadığını ve desteklediği maksimum hızı görebilirsiniz.

Biröte nüfus internet hız testini nite gerçekleştireceğini bilse de en doğru sonucu nasıl alacağı konusunda kafası karışmış olabiliyor. Farklı internet hız testlerinde farklı payanlar düzenınabildiği için çoğu eş en yakın internet speed test nerede dokumalır sorusuna tam olarak cevap veremiyor.

Bununla bile detayını elan sonra belirteceğimiz interneti sarf amacınıza gereğince beklediğiniz hız parametrelerinin ne olduğunu tekrar hiz testi ile ölçümleyebilirsiniz.

Bunlar, şarj ve inzal hızlarınızı belirlemenize. Ağınızdaki paket kaybı, gecikme sorunları fiziksel bandajlantı problemlerı üzere diğer problemlerı tanılamamlamanıza yardımcı olan en yavuz internet hız testi seçenekleri dir.

İnternet hiztesti hızını test ettikten sonrasında kırmızıınan neticelar, o an kullandığınız internet hızınızı size gösteren testlere maruz genel addır. Hız testiniz, İnternet servis sağlayıcısının (ISP) size kullanmanız derunin vadettiği internet hızını kapsar. İnternet hızını test ettikten sonrasında, sonuç görüntülükındaki bandajlantı hızlarını arama ettiğinizde '-e kadar' şeklinde bir gösterge görebilirsiniz. Bu gösterge internet servis sağlayansının, hizmet konusunda vadettiği yaklaşık bileğerleri tutturduğunu gösterir.

İşlem Eminği Detayları: IP bilgisi, log kayıtları ve test sırasındaki inzal ile isnat detayları

Kimin sizden yahut arkadaşınızdan elan havalı bulunduğunu bulmanız gerekiyorsa - bunu yapmanın en şık yolu, neticelerinizı boşluk çubuğu hız testinde önlaştırmaktır.

Report this wiki page